Fijn online


Dat het wereldwijde web tegenwoordig hét belangrijkste communicatiemiddel is zal voor weinig als een verassing komen. Dat een goed functionerende en aantrekkelijk ontworpen website minstens zo belangrijk is wellicht ook niet. Maar daar stopt het natuurlijk niet.

WordPress websites

Het internet is meer dan ‘online zijn’. Het is een communicatiemiddel. Een middel dat meer en meer bepaald wordt door ‘machine-werk’, algoritmes, klikpaden en ‘call-to-actions’. Hoewel vanStijl hier het belang van inziet, bieden wij iets dat niet uit een rij cijfers wordt berekend: creativiteit en emotie.
vanStijl biedt maatwerk. Samen met jou werken we toe naar een goed functionerende websites die zowel aan jouw eisen en aan die van de doelgroep voldoet. Wij zien hierin de uitdaging om de perfecte combinatie voor je samen te stellen.

Promotie

Bannersets, sociale media campagnes, landingspagina’s, actiewebsites en adverteren via de bekende zoekgiganten. De mogelijkheden om ook online jouw zichtbaarheid te vergroten zijn eindeloos. We helpen je graag verder in deze digitale jungle om tot een compleet promotieplan te komen.

Nieuwsbrieven

Bij een digitale nieuwsbrief of tastbare mailing is het natuurlijk vooral belangrijk om weer even gezien te worden en de laatste ontwikkelingen te delen. Daarnaast is het een laagdrempelig medium met een gerichte doelgroep.
Het effect van een nieuwsbrief is met programma’s zoals bijvoorbeeld MailChimp goed te monitoren. Wij verzorgen naast het versturen en monitoren van jouw nieuwsbrieven natuurlijk ook het concept en ontwerp.

Snel kennismaken?


Heb je net als wij interesse in een leuke samenwerking? Stuur ons een berichtje of loop eens langs, wel zo persoonlijk. Daar houden we van.
010 30 700 30 info@vanstijl.nl Plan route

Ontdek al onze online projecten


4 oktober 2018

STRICT Rotterdam

29 januari 2018

Nieuw logo voor Zwemlogboek

29 januari 2018

femmez.nl

22 december 2017

Het aller-aller-aller-allerbeste!

15 december 2017

Samenwerking Omroep West

4 december 2017

DSGNcheck is live!

29 november 2017

Knallend het Chinees nieuwjaar in!

29 november 2017

HAY, wat vet!