Logo laten ontwerpen?


Een logo laten ontwerpen is een van de eerste stappen die je zet binnen jouw nieuwe bedrijf, merk of product. Dit is je nieuwe visitekaartje. Een logo laten maken is erg belangrijk, om professioneel over te komen op jouw (potentiële) klanten. Het ontwerpen van een logo is een logisch proces, wat helemaal aan moet sluiten bij de wensen, visie en missie van jouw bedrijf of merk. Wij bieden een professionele aanpak met het beste resultaat.

Als een van de beste logo ontwerp bedrijven van Nederland, begrijpen we de waarde die een logo heeft voor een organisatie. Het logo zal het gezicht van jouw bedrijf of merk zijn tot het einde van het bestaan. Zelfs daarna. Je kunt het je niet veroorloven om een onervaren logo ontwerper in te huren. Het zou immers zonde zijn als zo'n belangrijk ontwerp voor jouw bedrijf wordt verpest door gebrek aan ervaring of creativiteit.
Wij bieden het volledige spectrum van ontwerp en branding diensten voor bedrijven van elke omvang, met een vleugje Nederlandse gastvrijheid. Ons grafisch ontwerpbureau heeft getalenteerde, creatieve ontwerpers die aantrekkelijke huisgemaakte logo's kunnen ontwerpen. Helemaal volgens de behoeften van jouw merk of bedrijf. Je kunt dus volledig op ons vertrouwen als je de beste logo wilt laten ontwerpen. En we verzekeren je dat je deze beslissing niet zal betreuren.

Een professioneel logo laten maken: belangrijk!?Heb je je gerealiseerd dat je een bedrijf direct kunt identificeren door naar het beeldmerk te kijken? Zelfs als de naam niet in het logo ontwerp zit verwerkt? Misschien is het je opgevallen dat je de aard van een bedrijf kunt raden door voor de eerste keer naar het logo te kijken. Zelfs als je nog nooit van het bedrijf hebt gehoord. Symbolen zijn een efficiënte manier om informatie over jouw bedrijf te communiceren. Een logo is een belangrijk onderdeel van het merk van jouw bedrijf, dienst, product of merk. Een professioneel logo heeft een aanzienlijke invloed op de publieke beleving van een bedrijf. Een logo is zelfs een van de belangrijkste merkinvesteringen die een bedrijf kan doen.

Dit moet je overwegen


Een logo moet onderscheidend genoeg zijn om gemakkelijk te worden herkend. Daarnaast ook eenvoudig genoeg om op meerdere mediakanalen te werken. Heb je net een nieuwe website laten maken? Dan wil je het logo natuurlijk een prominent plekje geven. Een professioneel logo ontwerp is gedenkwaardig en maakt een geweldige eerste indruk. Het logo moet op elke grootte effectief zijn - of het nu op een reclamebord, een pen of op een nieuwsbrief is. Een goed logo maakt indruk, zowel in kleur als in zwart en wit en in ieder formaat.

Bij een logo laten ontwerpen zijn details uiterst belangrijk. Er moet veel aandacht worden besteed aan elk element van het logo, inclusief kleuren, vormen en lettertypen. Al deze elementen helpen om de boodschap van jouw merk over te brengen. Een sportschool kan ervoor kiezen dikke, gewaagde lettertypen te gebruiken. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een bruiloft locatie. Die kan juist fantasievolle, cursieve lettertypen gebruiken voor een logo ontwerp.

Kunnen we jou helpen?


Dat hopen we! Of jouw bedrijf nu nog nooit een logo heeft laten maken of je wilt een bestaand logo vernieuwen: vanStijl is het antwoord. We gaan graag met je in (online) overleg om een idee te krijgen van wat jij wilt en wat het merk nodig heeft. Iets waar je naderhand trots op kunt zijn.
We weten hoe belangrijk een professioneel logo laten ontwerpen is voor bedrijven. Ons team staat klaar om een mooie weergave van jouw merk te bieden. Ga naar onze contactpagina om ons een berichtje te sturen. We horen graag van je!

Wat gaat logo ontwerpen kosten?De kosten voor het ontwerpen van een logo hangt af van verschillende factoren. De tijd die we kwijt zijn aan het ontwerpen van jouw logo speelt hierin mee. Wij adverteren niet met vaste prijzen op de website. Wel geven je wel altijd een indicatie van de kosten voor een logo laten maken. Dit is afhankelijk van jouw wensen. Die zijn nooit precies hetzelfde als die van één van onze andere klanten. Daarom werken we graag met je, zodra we weten wat je precies nodig hebt. Wel zo eerlijk.

Waarom kiezen voor vanStijl RotterdamHet kiezen van een bedrijf om jouw logo te laten maken is lastig. Er zijn erg veel verschillende bedrijven die allemaal ontwerpen. Daarom leggen we je graag uit, waarom je voor vanStijl in Rotterdam moet kiezen bij het laten ontwerpen van een logo!

Een sterk en geïnteresseerd team


Ons team heeft deskundige professionals die logo's kunnen leveren die je helpen om leider te worden in jouw industrie. Met al meer dan 12 jaar lang logo's ontworpen door vanStijl zijn we een gevestigd ontwerp bedrijf. We staan altijd open voor nieuwe ideeën en we hebben geen vast proces van werken, als het aankomt op het maken van een logo. We zijn voor 100% geïnteresseerd in jouw situatie en passen ons hier graag op aan.

Tevredenheidsgarantie


Wij waarderen het tijdsbestek en budget waarmee je kunt werken. We weten dat ook dit erg verschillende kan zijn van situatie tot situatie. Daarom beloven we het beste resultaat in een minimale tijd op te kunnen leveren. Natuurlijk rekening houdend met jouw budget. Dat is nog een reden waarom we geen vaste prijzen hanteren. We geven jouw merk graag de aandacht die het verdient. Geen 10-op-een-rij verhaal.

Volledige auteursrechten


De door ons ontworpen logo's zijn 100% uniek en origineel. Zodra we klaar zijn met het ontwerpen van jouw nieuwe logo is het logo van jou. 100% auteursrecht is natuurlijk belangrijk, je mag jouw logo gebruiken waar je wilt en wanneer je maar wilt. Logisch toch?

Veelgestelde vragen • Wat is belangrijk bij een logo ontwerpen?
 • Het logo moet effectief zijn op iedere grootte en op ieder kanaal. De kleuren, typografie en vormgebruik is hierbij belangrijk.
 • Wat gaat logo laten maken kosten?
 • De kosten hangen af van verschillende factoren. Lees hier alles over de prijs.
 • Is een professioneel logo laten ontwerpen belangrijk?
 • Een professioneel logo is belangrijk voor de uitstraling van jouw merk, dienst of product. Met goed logo zorg je voor een professionele uitstraling van jouw merk.

  Snel kennismaken?


  Heb je net als wij interesse in een leuke samenwerking? Stuur ons een berichtje of loop eens langs, wel zo persoonlijk. Daar houden we van.
  010 30 700 30 info@vanstijl.nl Plan route