FLAVY.nl


Er zijn weleens van die projecten waarbij alles samenkomt. Dit project was er zo een. Vanaf het allereerste moment lag de creatieve bal bij vanStijl. Vanaf het verzinnen van de naam, het ontwikkelen van de verpakkingen, tot aan de allerlaatste puntjes op i van de ontwerpen voor de website inclusief webshop.

Het concept


FOODELICIOUS staat bekend om haar unieke assortiment. Elke product is van de best mogelijke kwaliteit. Oprichtigers Herman en Jaime Specker richten zich op de lekkerste delicatessen van de wat kleinere producenten. De verkoop verliep grotendeels vanuit hun groothandel via kleinere ondernemers én hun eigen fysieke winkel in Rotterdam. Ook verkochten zij al geruime tijd cadeauboxen via de website, maar zij wilde deze richting graag nóg groter maken.

Aan ons dan ook de vraag om de passie in een mooi concept te gieten en het voor de consumenten nóg makkelijk te maken om een box te bestellen. Een box gevuld met Tasty Flavours, vraagt om een passende naam. Een aantal opvallende opties als boxelicious, wrappd en boxedbites passeerde de revue, voordat we uitkwamen bij FLAVY. Een compleet nieuw woord met precies het gevoel dat we wilden uitstralen. Vrolijk, kort, vriendelijk en bomvol smaak.

De huisstijl


Natuurlijk zijn een goede naam en opvallend héél belangrijk, maar dan ben je er natuurlijk nog niet. Hoe zorg je ervoor dat alle cadeauboxen een unieke uitstraling krijgen en toch heel herkenbaar zijn? Samen met de opdrachtgever bespraken we alle wensen en eisen, waar de boxen aan moesten voldoen. Verschillende thema's die aansluiten bij de inhoud van de boxen en vriendelijke kleuren die afzonderlijk, maar ook samen een mooi geheel vormen. Daarnaast moest er ook een ontwerp komen voor een frisse website die het heel makkelijk maakt om een gepersonaliseerde box te bestellen. Uiteraard volledig in lijn met de ontworpen boxen.

Snel kennismaken?


Heb je net als wij interesse in een leuke samenwerking? Stuur ons een berichtje of loop eens langs, wel zo persoonlijk. Daar houden we van.
010 30 700 30 info@vanstijl.nl Plan route