Webdesign


Op zoek naar een webdesign bedrijf? Wanneer je jouw website gaat laten designen wil je een professioneel webdesign als eindresultaat. Een website designen is niet zomaar gedaan. Het is belangrijk dat we jouw visie, missie en bedrijf goed begrijpen. Bij vanStijl designen we websites en kun je een website laten maken.

Wil je er direct achter komen wat we van je nodig hebben om jouw website te designen? Aarzel dan niet en neem contact op. We spreken je graag!

Webdesign: belangrijk?!Heb je content op je website staan die er toe doet, maar laat jouw webdesign de wensen over? Dan is het slim om te kijken naar een nieuwe layout en ontwerp voor je website.
Webdesign is ontzettend belangrijk. Wanneer een bezoeker jouw pagina bezoekt, wil je dat de informatie wordt gelezen. Wanneer jouw website slecht is gedesigned en een onoverzichtelijke structuur heeft zal de bezoeker snel afhaken. Dat wil je voorkomen! Je wilt de bezoeker zo lang mogelijk op je website houden en het liefst een contactformulier in laten vullen of een bestelling laten plaatsen.
In het verbeteren van dat proces speelt webdesign een grote rol. Bezoekers laten zich vaak leiden door visuele informatie. Denk aan een grafisch goed ogende website die klaar is voor 2020 en een website uit 2015. Het verschil merk je. Daarnaast wordt de stap om een bestelling te plaatsen of een contactformulier invullen op de oude website een stuk groter. Is die website wel te vertrouwen?
Het is anno 2019 noodzakelijk om een goed webdesign te hebben. Een professioneel webdesign is van groot belang voor bedrijven, ondernemingen en projecten. Ondernemers worden tegenwoordig het vaakst online door klanten gevonden. Vrijwel alles gaat tegenwoordig via internet. Dit zorgt ervoor dat een website als ‘noodzakelijk’ wordt gezien.
Daarnaast is het up to date houden van jouw digitale etalage met een professioneel webdesign noodzakelijk. Je wilt niet achter de concurrent aan gaan lopen. En die is vaak maar 1 klik van jou verwijderd.

Uitbesteden: wél of toch niet doen?De ondernemer van vandaag besteedt het designen van een website niet graag uit. Het uitbesteden vraagt in veel gevallen teveel van het marketingbudget of het vinden van een geschikt webdesign bedrijf is lastiger dan gedacht. Dan ga je soms zelf aan de slag. Een website designen kan toch niet zo moeilijk zijn?
Misschien lukt het om een webdesign in elkaar te zetten. Dan moet je het webdesign één maken met jouw huisstijl. Ook dat kan een lastige opgave worden. Daarnaast is het up to date houden vaak lastig voor veel ondernemers. Met een statische website tot gevolg. Je bent veel liever bezig met jouw onderneming, merk of project. Dat begrijpen wij ook, logisch zelfs! Daarom zijn we er voor je.

Website designen in WordPressKun je zelf geen teksten aanpassen of werkt jouw systeem gewoonweg lastig? Het aanpassen van je website word je vaak niet makkelijk gemaakt. Een lastig systeem is niet wat je wilt. Je wilt jouw website goed kunnen onderhouden. Dat is precies waar vanStijl om de hoek komt kijken. Een website designen, dat doen we in WordPress.

Hiermee voorkomen we dat bovenstaande voor jou onhandige situatie zich mogelijk nogmaals afspeelt. Door ons gebruiksvriendelijke CMS-systeem WordPress is het aanpassen van jouw website binnen een mum van tijd geregeld. Ten tweede kun je dit helemaal zelf. Dat weten we zeker.
Niet geheel onbelangrijk, we zijn een expert op het gebied van webdesign. We designen jouw website op zo’n manier dat deze helemaal bij jouw bedrijf, onderneming of project past. Volledig in lijn met jouw visie en missie. Dat is wat we al meer dan 12 jaar lang doen. We zijn er goed in!

WordPressWordPress is het meest gebruiksvriendelijke CMS-systeem van de wereld. Je kent het misschien al wel. In dit CMS designen we jouw website volledig. Je hebt dus de voordelen van het gebruiksvriendelijke systeem WordPress, in een mooi jasje aan de buitenkant. Bekijk bijvoorbeeld deze case maar eens. Ook hebben we geholpen aan een website voor de mobiele airco test. Er is geen standaard thema wat wij gebruiken. Met WordPress zijn de mogelijkheden eindeloos. Laat je ons jouw website designen? Dan zorgen wij voor een verbluffend resultaat met oog op gebruiksvriendelijkheid, snelheid en professionaliteit. Helemaal op maat gemaakt.
Meer weten over WordPress

Professioneel webdesign
Een professioneel webdesign staat bij ons voorop. Wanneer je een nieuw webdesign wilt, wil je natuurlijk dat het er professioneel uitziet. Net als jouw bedrijf of helemaal in lijn met jouw huisstijl. Dat is namelijk waar het om draait bij professionaliteit.
Wanneer we jouw onderneming begrijpen, kunnen we pas aan de slag met designen. We leren jou en jouw onderneming daarom graag kennen. Wanneer jouw website door ons op maat gemaakt is met een webdesign in jouw huisstijl, zal je de gemiddelde tijdsduur op jouw website flink omhoog zien gaan.
Vroeger was een imposante en unieke etalage het allerbelangrijkst. Dat is in 2019 niet meer zo. De etalage is jouw website geworden. Dus hecht er veel waarde aan! Zie het webdesign als de opmaak van een visitekaartje of een etalage. Je wilt dat het er strak, modern en professioneel uitziet.

Op maat gemaaktElke website die wij designen is een product van onze creatieve werkprocessen. Helemaal ontworpen om ervoor te zorgen dat jouw website uniek, visueel aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk is. Een op maat gemaakte website welke jouw bedrijf of merk weerspiegelt. Hierdoor breng je jouw media uitingen effectief over naar de bezoeker. Een groter percentage bezoekers zal naar klanten converteren door slim gebruik van visuele ontwerpen. Stuur ons vandaag nog een berichtje over jouw nieuwe webdesign!
Tijdens ons creatieve werkproces letten we goed op de visuele vertoningen op verschillende platformen. Wij gebruiken een responsive ontwerp, zodat het webdesign er op ieder apparaat goed uitziet. Meer dan 50% van het totale online verkeer is vandaag de dag actief op mobiel of tablet. Daarom is het nu belangrijker dan ooit om overal goed bruikbaar en gebruiksvriendelijk te zijn. Wij proberen om jouw bezoeker de informatie te geven waarnaar deze op zoek is. Dit doen wij door te kijken naar de best mogelijke manier voor jouw bedrijf. Helemaal op maat gemaakt.

BedrijvenEr zijn een hoop webdesign bedrijven te vinden. Het word je dus lastig gemaakt om een goede keuze te maken. We snappen het als je door alle webdesign bedrijven het bos niet meer kunt zien. Daarom vertellen we je graag wat over ons webdesign bedrijf: vanStijl.
Wij maken al 12 jaar lang iedere dag weer designs op maat. Van een complex webdesign voor een groot bedrijf, tot kleinere websites voor kleinere bedrijven. Ben jij toe aan een frisse start? Ons webdesign bedrijf staat voor je klaar. Neem contact met ons op via de button hiernaast. Dan kijken we direct wat we voor jou kunnen betekenen!
De waarde ligt natuurlijk bij de kwaliteit van het design wat wordt opgeleverd. Wil je kijken wat we allemaal hebben gedaan? Ten tweede vinden we het belangrijk dat we persoonlijk contact maken. We willen graag weten wat er speelt. Zo kunnen we het webdesign écht laten aansluiten bij jouw verhaal.

RotterdamWij designen professionele websites, projecten en huisstijlen vanuit ons kantoor in Rotterdam. We werken ook vaak met écht Rotterdamse bedrijven. Heb jij ook een écht Rotterdams bedrijf of kom je hier uit de buurt? Dan lijkt het ons nu al leuk om samen te werken. We zijn namelijk erg bekend hier en we beschikken over de Rotterdamse mentaliteit! Doordat we al veel hebben mogen samenwerken met bedrijven uit de regio hebben we de stijl die je wilt al erg snel door. Ben je benieuwd naar wat we jou kunnen bieden?
Meer weten over ons

Veelgestelde vragen • Is ons webdesign op maat gemaakt?
 • Natuurlijk! Wanneer we een website beginnen te designen, beginnen we met een leeg scherm. We maken een webdesign passend bij jouw merk!
 • Werkt het design van de website op mobiele apparaten en tablets?
 • Ja, met behulp van responsive webdesign optimaliseren we de website voor weergave op alle apparaten, ongeacht de resolutie of schermgrootte.
 • Hoelang duurt het voordat het design af is?
 • Dat hangt af van jouw wensen. We zorgen ervoor dat ook bij een spoedklus jij tevreden bent en op tijd de website opgeleverd krijgt.

  Snel kennismaken?


  Heb je net als wij interesse in een leuke samenwerking? Stuur ons een berichtje of loop eens langs, wel zo persoonlijk. Daar houden we van.
  010 30 700 30 info@vanstijl.nl Plan route