Website laten maken?


Een nieuwe website laten maken? Wij helpen je graag aan een professionele, op maat gemaakte website. Het succes van een website hangt voor een groot deel af van de samenhang met jouw strategie. Een website laten bouwen is namelijk niet zomaar gedaan. We geven je graag een goede voorlichting in het proces van een website laten ontwerpen. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Een professionele website, gemaakt met creativiteit en emotie. Dat is wat wij bieden!

Op deze pagina vind je alle informatie omtrent een website laten ontwerpen. We pakken het onderwerp bij kop en staart en lopen alle stappen van het proces met je door. Zit je na het lezen van deze pagina met een brandende vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Website laten maken?Het ontwerpen van een nieuwe website is een tijdrovend proces. Al 12 jaar lang doen wij niets anders dan websites ontwikkelen. Bij vanStijl een website laten maken? Door veel persoonlijk contact weten we precies wat je wilt uitstralen. Het is belangrijk dat een nieuwe website past bij het project waar je mee bezig bent, jouw bedrijf of bij jezelf. Een website versterkt je boodschap, missie of product. Dat is hoe je het meeste impact maakt.

KennismakingsgesprekWanneer je jouw website laat ontwikkelen bespreken we natuurlijk eerst uitgebreid de wensen die je hebt. Heb je al een huisstijl? Wat is jouw missie en wat wil je uitstralen? Dat zijn vragen die je van ons kunt verwachten in het kennismakingsgesprek. Zo leren we elkaar een stuk beter kennen en weten we precies waar we mee aan de slag moeten gaan.

OfferteNa het kennismakingsgesprek ontvang je van ons een persoonlijke en op maat gemaakte offerte. We leggen je uit wat we voor je willen gaan doen in deze uitgebreide offerte. Natuurlijk helemaal in lijn met jouw specifieke wensen en volgens de hedendaagse standaarden. Wanneer we akkoord horen, gaan we direct aan de slag.

OpleveringWe streven ernaar om binnen 6 weken jouw website compleet opgeleverd te hebben. Dit is een streven wat we bijna altijd halen. Soms kan het wat langer duren. Dat kan bijvoorbeeld zijn als je ervoor kiest om ons alle teksten te laten schrijven. Wat voor website wil jij laten bouwen? Laat het ons weten!

Website laten bouwen? Dit is wat je krijgt!Wil je vanStijl jouw website laten bouwen? Dan wil je natuurlijk wel weten wat je precies krijgt. Wanneer wij jouw website maken zijn er een aantal plug-ins en opties standaard inbegrepen, omdat iedere website dit nodig heeft. De onderstaande punten krijg je standaard meegeleverd bij een nieuwe vanStijl website:
WordPress CMS
“Block building” template (MuffinBuilder)
Sticky menu
Google Analytics
Diverse contactformulieren
Responsive interface (desktop/tablet/mobiel)
Volledig volgens de AVG-richtlijnen
Installatie SSL (beveiligde verbinding)
Plug-ins: Yoast SEO, Google Analytics, beveiliging, Slider Module, Contact formulier(en) en Back-Up module.

WordPressWordPress is het meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) ter wereld. Vandaag de dag draaien miljoenen websites op WordPress. Dat is niet zonder reden, want in dit CMS-systeem staat gebruiksvriendelijkheid centraal. Zelfs een digibeet weet zijn weg te vinden binnen het duidelijke Dashboard omgeving. Door de toegankelijkheid van het systeem WordPress, gebruiken wij het graag en geven we het ook graag door.
Wij ontwikkelen een up-to-date website met tal van mogelijkheden. In de technische realisatie staat gebruiksvriendelijkheid dan ook centraal. Wij zorgen dat er eenvoudig met de website gewerkt kan worden. Op deze manier kun je jouw website zelf bijhouden.

Meer weten over een WordPress website

ProfessioneelProfessionaliteit staat naast gebruiksvriendelijkheid bij iedere website voorop. We zorgen voor een professionele realisatie van jouw idee, bedrijf of project. Zo kom jij professioneel over op jouw doelgroep en kun je sneller impact maken.
Het belang van professionaliteit spreekt voor zich. Toch hecht vanStijl hier enorm veel waarde aan. We letten op wat precies jouw doelgroep of perfecte klant is. Dit in combinatie met jouw persoonlijke situatie geeft ons een perfect beeld van hoe jouw website ontworpen moet worden.
Meer weten over een professionele website

ZakelijkEen zakelijke website laten maken is onze specialiteit geworden. We hebben al talloze zakelijke websites ontwikkeld, waardoor wij een specialist zijn geworden op dit gebied. We willen je onze expertise graag laten zien!

Zakelijke websites zijn vaak met een aantal standaard pagina's. Een goed voorbeeld van het menu van een zakelijke website is: ‘Home, Proces, Portfolio, Over ons, Contact’. Dit zijn de pagina’s waar het bij een zakelijke website om draait. Daarom is een aparte layout of stijl van deze losse pagina’s vaak een pré. Deze pagina’s maken we graag voor je! Wanneer je bij vanStijl een zakelijke website laat maken, krijg je een perfect resultaat opgeleverd.

Wat gaat een website laten maken kosten?De kosten van een professionele website laten maken zijn sterk afhankelijk van jouw persoonlijke of bedrijfssituatie. Daarnaast hebben jouw wensen invloed op de prijs. Er zijn veel verschillende prijzen te vinden voor een website laten bouwen. Daarom kan het lastig zijn om de juiste prijs te vinden of te bepalen.

Vaste prijzen?Bij vanStijl hanteren we geen vaste prijzen. We adverteren er ook bewust niet mee op onze website. Hiermee behouden we onze kwaliteit en willen we ons onderscheiden van de rest. We leggen je graag uit waarom! Voor een website laten maken hebben we dus geen vaste prijs. Toch kunnen we wel een indicatie geven van onze prijzen. Benieuwd geworden?
Meer weten over de kosten

Wij zijn vanStijl RotterdamIn ons hoofdkantoor in Rotterdam maken we iedere dag opnieuw professionele websites. We zijn druk in de weer en we staan altijd open voor een praatje. Met onze Rotterdamse mentaliteit halen we het maximale uit elke nieuwe opdracht. Hierdoor hebben we in de afgelopen jaren mooie dingen kunnen doen, en dat is waar we iedere dag trots op zijn!

Ons vanStijl kantoor ligt erg centraal, namelijk vlak naast Rotterdam Centraal. Zo maken we een keer langskomen je wel héél erg gemakkelijk. Je kunt ons vinden in het Groot Handelsgebouw. Dat is meteen rechtsaf wanneer je het Stationsplein op wandelt. Niet te missen!

Niet alleen vestigen wij ons hier. Vaak werken we met échte Rotterdamse bedrijven samen. Daardoor snappen we de uitstraling en wensen van een specifiek Rotterdamse website enorm snel! Niet uit deze regio? Niet getreurd, we hebben genoeg bedrijven en projecten uit andere delen van het land geholpen! Wanneer je van plan bent om een website te laten maken, ben je bij ons aan het juiste adres.
Meer weten over ons Rotterdammers

Snel kennismaken?


Heb je net als wij interesse in een leuke samenwerking? Stuur ons een berichtje of loop eens langs, wel zo persoonlijk. Daar houden we van.
010 30 700 30 info@vanstijl.nl Plan route