STRICT#3


De lancering van de nieuwe editie van STRICT vindt op vrijdag 9 oktober plaats. Vanaf dan is het magazine gratis te vinden in en rondom Rotterdam Central District (RCD). In deze derde editie van het magazine richten we onze aandacht op de ontwikkeling van ‘de plint’ van het centrumgebied (de stad op ooghoogte). Ook is er ruimte voor groen. Zo zien we een preview van ‘The Ultimate Treehouse’, het nieuwe Schouwburgplein en de vergroening van het Hofplein.
Het magazine STRICT is een samenwerking tussen verschillende Rotterdamse ondernemers. Communicatie- en ontwerpbureau vanStijl verzorgen als initiatiefnemers het ontwerp. Eduard Voorn neemt als hoofdredacteur de regie over de inhoud en schrijft de artikelen. Antim Wijnaendts van Resandt heeft de verantwoording over het beeldmateriaal.
In deze derde editie van STRICT vind je de #HUMANSOFCENTRALDISTRICT. In deze rubriek vertellen impactvolle en inspirerende mensen uit RCD zich voor. Leer deze mensen kennen en lees hun verhaal: wat vinden zij van RCD en wat kan er beter?
Ook stellen we vragen aan de ondernemers van RCD. We spreken onder andere met Roeland Flierman (Biergarten), Ron de Jong (Weena, Fontein) en Gijsbregt Brouwer. Wat heeft het coronavirus voor impact en (hoe) kunnen zij overleven?
Lees het magazine online op strictrotterdam.com, vind het in één van de vele zuilen of in de horeca in het gebied.

Beste Bed