Fijn online


Dat het wereldwijde web tegenwoordig hét belangrijkste communicatiemiddel is zal voor weinig als een verassing komen. Dat een goed functionerende en aantrekkelijk ontworpen website minstens zo belangrijk is wellicht ook niet. Maar daar stopt het natuurlijk niet.

WordPress websites

Het internet is meer dan ‘online zijn’. Het is een communicatiemiddel. Een middel dat meer en meer bepaald wordt door ‘machine-werk’, algoritmes, klikpaden en ‘call-to-actions’. Hoewel vanStijl hier het belang van inziet, bieden wij iets dat niet uit een rij cijfers wordt berekend: creativiteit en emotie.
vanStijl biedt maatwerk. Samen met jou werken we toe naar een goed functionerende websites die zowel aan jouw eisen en aan die van de doelgroep voldoet. Wij zien hierin de uitdaging om de perfecte combinatie voor je samen te stellen.

Promotie

Bannersets, sociale media campagnes, landingspagina’s, actiewebsites en adverteren via de bekende zoekgiganten. De mogelijkheden om ook online jouw zichtbaarheid te vergroten zijn eindeloos. We helpen je graag verder in deze digitale jungle om tot een compleet promotieplan te komen.

Nieuwsbrieven

Bij een digitale nieuwsbrief of tastbare mailing is het natuurlijk vooral belangrijk om weer even gezien te worden en de laatste ontwikkelingen te delen. Daarnaast is het een laagdrempelig medium met een gerichte doelgroep.
Het effect van een nieuwsbrief is met programma’s zoals bijvoorbeeld MailChimp goed te monitoren. Wij verzorgen naast het versturen en monitoren van jouw nieuwsbrieven natuurlijk ook het concept en ontwerp.

Snel kennismaken?


Heb je net als wij interesse in een leuke samenwerking? Stuur ons een berichtje of loop eens langs, wel zo persoonlijk. Daar houden we van.
010 30 700 30 info@vanstijl.nl Plan route

Ontdek al onze online projecten


24 april 2019

vanStijl in een notendop

Aangenaam, dit zijn wij!
4 oktober 2018

STRICT Rotterdam

Hét magazine over Rotterdam Central District.
29 januari 2018

Zwemlogboek

Voor Zwemlogboek maakten wij een nieuw logo!
29 januari 2018

femmez.nl

Femke Zwier ontving van ons een handige portfoliowebsite.
15 december 2017

Omroep West

Test 1, 2, 3… nieuwe partner!
4 december 2017

DSGNcheck is live!

Dé website waar je een geschikte interieurarchitect kunt vinden.
29 november 2017

Rotterdam Chinese New Year

新年快乐! Oftewel: gelukkig nieuwjaar!
29 november 2017

#EasyUpgrade

HAY, wat vet! Een nieuwe hotelkamer in een handomdraai.