Rotterdams ontwerpbureau nodig?


Ons ontwerpbureau zit in het hartje van Rotterdam. Tenslotte is Rotterdam de mooiste thuishaven die er is. Het is dan ook niet helemaal zonder reden dat wij als grafische ontwerpers in de stad aan de Maas ons hoofdkantoor hebben.

Toch is ons bedrijf niet begonnen in Rotterdam. Van oorsprong komt vanStijl uit Barendrecht. Toch zijn wij als grafisch ontwerpers blij dat we naar Rotterdam zijn verhuisd. Het was een grote stap, maar we zijn er trots op.

Rotterdamse mentaliteitNiet lullen, maar poetsen. Nu zijn wij geen schoonmakers, maar ons grafische ontwerpbureau ontwikkeld wel aan de lopende band diverse grafische elementen. Wij zijn getogen Rotterdammers en weten dus van doorzetten. Rotterdam biedt veel diverse mogelijkheden, daarom werken wij ook voor veel diverse partners. Hier zijn wij dan ook elke keer ontzettend trots op. Niet uit Rotterdam? Niet getreurd. We werken ook voor veel klanten uit de regio.

Geen klanten, wel partnersHoe we het ook omschrijven, bij ons ben je hoe dan ook koning. We zeggen het namelijk, omdat we nu eenmaal liever met je werken, dan voor je. Samen met jou willen we werken aan een mooi eindresultaat. Hoe we dat doen? Door eerlijk en persoonlijk contact, maar dan wel met een kopje koffie erbij.

Groot HandelsgebouwDat ons ontwerpbureau in Rotterdam zit, dat weet je inmiddels wel. Maar waar zitten we dan precies? Wij zijn een van de vele bedrijven die zich gehuisvest hebben in het Groot Handelsgebouw. Ook wel hét icoon van de wederopbouw genoemd. Lekker makkelijk te bereiken, want we zitten namelijk naast Rotterdam Centraal.

OpleveringBij een nieuw design wat in ontwikkeling is, sta jij natuurlijk te trappelen om dit zo snel mogelijk aan iedereen te laten zien. Dat begrijpen wij als geen ander. Wel hangt de opleverdatum af van jouw wensen. Zo zijn wij bijvoorbeeld langer bezig met een brochure dan een logo. De uiteindelijke opleverdatum stemmen wij natuurlijk met jou af.

Grafisch ontwerper nodig?Wil je ons als grafische ontwerpers inhuren om jouw visie het beste vorm te geven? Dat doen wij graag! Weet je al wat je nodig hebt en naar op zoek bent? Wij kunnen o.a. het volgende voor je ontwerpen, uiteraard is dit niet alles:
Huisstijl
Logo
Webdesign
Menukaart
Flyer/poster
Brochure/krant
(Rol)banner
Bekertjes
Barmuntjes
Stickers
Tickets
Signing op bijvoorbeeld een festival.

Snel kennismaken?


Heb je net als wij interesse in een leuke samenwerking? Stuur ons een berichtje of loop eens langs, wel zo persoonlijk. Daar houden we van.
010 30 700 30 info@vanstijl.nl Plan route