Website laten maken?


Een nieuwe website laten maken? Wij helpen je graag aan een professionele, op maat gemaakte website. Het succes van een site hangt voor een groot deel af van de samenhang met jouw strategie. Een site laten bouwen is namelijk niet zomaar gedaan. We geven je graag een goede voorlichting in het proces. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Een professionele website, gemaakt met creativiteit en emotie. Dat is wat wij bieden!
Op deze pagina vind je alle informatie omtrent een website laten ontwerpen. We pakken het onderwerp bij kop en staart en lopen alle stappen van het proces met je door. Zit je met een brandende vraag? Neem contact met ons op!
WordPress site laten maken?Het ontwerpen van een nieuwe website is een tijdrovend proces. Bij vanStijl een site laten maken? Door veel persoonlijk contact weten we precies wat je wilt uitstralen. Het is belangrijk dat een nieuwe website past bij het project waar je mee bezig bent, jouw bedrijf of bij jezelf. Een site versterkt je boodschap, missie of product. Dat is hoe je het meeste impact maakt.
Al onze websites worden gemaakt in WordPress. Na de oplevering kun je zelf je website bijhouden. Een typische win-winsituatie.
Al 12 jaar lang ontwerpen wij websites voor een breed scala aan partners. Dit doen wij met veel plezier en betrokkenheid. Bij de kennismaking komen we samen met jou tot een duidelijk beeld van jouw site. Zodra het voor ons duidelijk is wat jij wilt, gaan we voor je aan de slag.
Wanneer wij jouw website maken zijn er een aantal plug-ins en opties standaard inbegrepen, omdat iedere site dit nodig heeft. Natuurlijk wil je weten wat je precies krijgt. De onderstaande punten krijg je standaard meegeleverd bij een nieuwe vanStijl website:
WordPress CMS
“Block building” template (MuffinBuilder)
Sticky menu
Google Analytics
Diverse contactformulieren
Responsive interface (desktop/tablet/mobiel)
Volledig volgens de AVG-richtlijnen
Installatie SSL (beveiligde verbinding)
Plug-ins: Yoast SEO, Google Analytics, beveiliging, Slider Module, Contact formulier(en) en Back-Up module.

Gebruiksvriendelijk CMS


Het Dashboard van het CMS WordPress is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Hierdoor kun je na oplevering zelf je website onderhouden. Natuurlijk laten wij je niet aan je lot over. Als er iets onduidelijk is, mag je ons altijd nog een belletje geven. Het maken van een website in WordPress biedt ontelbaar veel mogelijkheden. Alles kan!
WordPress is het meest gebruikte Content Management Systeem ter wereld. Miljoenen websites draaien op het programma. Zo gek is dat ook niet, bij dit CMS-systeem staat gebruiksvriendelijkheid centraal. Dat is fijn, want zo kan werkelijk iedereen met WordPress werken!
Wij ontwikkelen een up-to-date website met tal van mogelijkheden. In de technische realisatie staat gebruiksvriendelijkheid dan ook centraal. Wij zorgen dat er eenvoudig met de website gewerkt kan worden, zo kan je jouw site na oplevering zelf onderhouden en bijwerken.

Wij werken vaak met het BeTheme. Een leeg thema, waarbij wij jouw site geheel naar jouw idee inrichten. Natuurlijk verwerken wij jouw huisstijl erin. Het resultaat: een persoonlijke en professionele website. Nog geen huisstijl? Je kunt bij vanStijl ook een logo laten ontwerpen.

Professionele website nodig?


Op zoek naar een nieuwe professionele website? Dan zit je bij ons goed! Wij maken graag jouw professionele website. Met een professionele uitstraling en een heldere opzet word je serieus genomen en stappen bezoekers in. Een website door vanStijl, is er een met kwaliteit.
Het belang van professionaliteit spreekt voor zich. Toch hecht vanStijl hier enorm veel waarde aan. We letten op wat precies jouw doelgroep of perfecte klant is. Dit in combinatie met jouw persoonlijke situatie geeft ons een perfect beeld van hoe jouw site ontworpen moet worden.
Als bedrijf of merk wil je uitstralen waar je goed in bent. Professionaliteit staat naast gebruiksvriendelijkheid bij iedere website voorop. We zorgen voor een professionele realisatie van jouw idee, bedrijf of project. Zo kom jij professioneel over op jouw doelgroep en kun je sneller impact maken. We zorgen voor de complete realisatie en leveren een sterk resultaat.
Om dit resultaat ieder keer weer te kunnen behalen kijken we naar jouw doelgroep en wat zij belangrijk vinden. Dit in combinatie met jouw persoonlijke kennis en wensen geeft ons een goed beeld van hoe jouw website ontworpen moet worden.

Een zakelijke website laten maken


Een zakelijke website laten maken is onze specialiteit geworden. We hebben al talloze zakelijke websites ontwikkeld, waardoor wij een specialist zijn geworden op dit gebied. We willen je onze expertise graag laten zien!

Zakelijke websites zijn vaak met een aantal standaard pagina's. Een goed voorbeeld van het menu is: ‘Home, Proces, Portfolio, Over ons, Contact’. Dit zijn de pagina’s waar het bij een zakelijke site om draait. Daarom is een aparte layout of stijl van deze losse pagina’s vaak een pré. Deze pagina’s maken we graag voor je! Wanneer je bij vanStijl een zakelijke website laat maken, krijg je een perfect resultaat opgeleverd.

Snel kennismaken?


Heb je net als wij interesse in een leuke samenwerking? Stuur ons een berichtje of loop eens langs, wel zo persoonlijk. Daar houden we van.
010 30 700 30 info@vanstijl.nl Plan route

Wat gaat een website laten maken kosten?'Alles draait om het geld'. Dat is natuurlijk niet helemaal waar. Een fijne samenwerking en een mooi eindresultaat staan voorop. De kosten voor het maken van een website kunnen namelijk ook erg verschillen.

De kosten van een professionele website laten maken zijn sterk afhankelijk van jouw persoonlijke of bedrijfssituatie. Daarnaast hebben jouw wensen invloed op de prijs. Er zijn veel verschillende prijzen te vinden voor een website laten bouwen. Daarom kan het lastig zijn om de juiste prijs te vinden of te bepalen.

Vaste prijzen?


Bij vanStijl hanteren we geen vaste prijzen. We adverteren er ook bewust niet mee op onze website. Hiermee behouden we onze kwaliteit en willen we ons onderscheiden van de rest. We leggen je graag uit waarom! Voor een website laten maken hebben we dus geen vaste prijs. Toch kunnen we wel een indicatie geven van onze prijzen.

De prijs voor het maken van een website is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke- of bedrijfssituatie. Daarbij hebben ook jouw wensen een invloed op de kosten. Zodra voor ons duidelijk is welke elementen jij allemaal in je website verwerkt wilt hebben, stellen wij een offerte op. Daarin leggen wij jou duidelijk uit wat voor werk wij zullen verrichten en welk prijskaartje daar aanhangt.
Er zijn online veel verschillende prijzen te vinden voor het maken van een website. Daarom kan het lastig zijn om de juiste prijs te vinden. Wij hanteren een uurprijs, maar adverteren er bewust niet mee op onze website. Hiermee behouden we onze kwaliteit en willen we ons onderscheiden van de rest. Benieuwd geworden?

Prijsindicatie


Dat wij geen vaste prijs hanteren, betekent niet dat wij geen prijsindicatie kunnen geven. Als wij met jou in gesprek zijn geweest over hoe jij de website voor je ziet, kunnen wij aan de slag met een offerte. Hierin geven wij jou een prijsindicatie voor jouw persoonlijke website. Aan de hand van de offerte en ons voorstel kan je akkoord gaan met de prijs.
Vraag direct een offerte aan

Wij zijn vanStijl RotterdamKommie uit Rotterdam? Wij wel! In ons Rotterdamse hoofdkantoor creëren wij jouw unieke en professionele website. Kom je zelf uit regio Rijnmond en wil je graag een lokale partij die jouw website kan maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Rotterdam is onze thuishaven en wij zijn dan ook graag in de stad aan de Maas. Toch liggen de wortels van vanStijl niet in Rotterdam. Voordat wij naar Rotterdam kwamen hebben wij een geruime tijd in Barendrecht ons kantoor gehad. Toch zijn wij trots op onszelf dat wij de stap naar Rotterdam hebben gezet.

We staan altijd open voor een praatje. Met onze Rotterdamse mentaliteit halen we het maximale uit elke nieuwe opdracht. Hierdoor hebben we in de afgelopen jaren mooie dingen kunnen doen, en dat is waar we iedere dag trots op zijn!

Groot Handelsgebouw


Hoe makkelijk je ons kan bezoeken? Nou, heel makkelijk! Wij bevinden ons in het Groot Handelsgebouw. Oftewel; dat ene giga gebouw aan de rechterkant van Rotterdam Centraal. Zo zitten wij op een makkelijke afstand van het openbaar vervoer, de stad en zijn wij voor iedereen simpel te bereiken. Het Groot Handelsgebouw staat als trots icoon voor de wederopbouw van de stad Rotterdam. Het is dan ook niet voor niks een Rijksmonument. Vandaag de dag zitten er honderden bedrijven in het gebouw, waaronder wij!

Niet alleen vestigen wij ons hier. Vaak werken we met échte Rotterdamse bedrijven samen. Daardoor snappen we de uitstraling en wensen van een specifiek Rotterdamse website enorm snel! Niet uit deze regio? Niet getreurd, we hebben genoeg bedrijven en projecten uit andere delen van het land geholpen! Wanneer je van plan bent om een website te laten maken, ben je bij ons aan het juiste adres.

Klanten? Partners!


Natuurlijk gaan wij graag een fijne samenwerking met je aan. Wij werken nu eenmaal liever met je dan voor je. Hoe we het ook omschrijven, bij ons ben je hoe dan ook koning. Samen met jou willen wij tot een mooi resultaat komen. Hoe we dat doen? Door persoonlijk contact, een eerlijke prijs en een goed kopje koffie.
Vraag een offerte aan
Waar een website laten maken?
Bij vanStijl Rotterdam! Wij maken een website op maat, helemaal naar jouw wensen. Bekijk deze pagina voor meer informatie over een op maat gemaakte website.
Wat kost een website laten maken?
Dat is helemaal afhankelijk van jouw wensen. Wil je een zakelijke website of een uitgebreide webshop? Daar zijn verschillende dingen voor nodig. Wil je een scherp advies en een vrijblijvende offerte? Vraag deze aan op deze pagina.
Waar op letten bij een site laten maken?
Let goed op de verschillende aanbieders. Vaak worden spot-prijzen op de website vermeld. Je hebt dan vaak te maken met studenten of kleine bedrijven die 'standaard' thema's gebruiken om jouw website te maken. Wil je een professionele site? Denk dan goed na voordat je in zee gaat met een bedrijf.
Hoe lang duurt een site laten ontwerpen?
Gemiddeld doen wij 6 weken over het opleveren van een complete WordPress site. Helemaal in jouw stijl en naar jouw visie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek deze pagina voor meer informatie.