WordPress webdesign


Je weet dat je een nieuw WordPress webdesign wil, maar je weet niet welk programma je daarvoor moet gebruiken. Dat is ook niet zo gek, de mogelijkheden zijn namelijk eindeloos.

Het Content Management Systeem (CMS) dat wij gebruiken is WordPress. Misschien heb je er wel eens van gehoord. Vandaag de dag draaien miljoenen websites op dit CMS. Je krijgt gegarandeerd een succesvol webdesign.

WordPress webdesign laten makenZoals we al zeiden, WordPress staat bekend als het meest gebruiksvriendelijke CMS-systeem dat er is. Al 12 jaar lang ontwerpen en designen wij websites voor veel diverse klanten. Dit doen wij graag en zijn wij ook goed in. In het eerste kennismakingsgesprek komen we samen met jou tot een duidelijk beeld hoe jij jouw website voor je ziet. Nog geen enkel idee? Is ook goed, wij denken graag met je mee. Zodra alles duidelijk is gaan wij voor je aan de slag.
Ben je blij met je design? Dan kan je er ook voor kiezen om ons je website te laten maken. Dit doen wij ook in WordPress.

Het systeemBen je stiekem een beetje digibeet en begint de stress al toe te nemen dat je er niks van gaat snappen? Maak je niet té druk. Het zogenoemde Dashboard van WordPress is een eitje voor iedereen. Dat beloven we je. Zo kan je na oplevering van je website gemakkelijk zelf je website onderhouden. Kom je er toch niet uit, geeft dat ook niet. Je mag ons altijd nog even bellen of mailen.
Het designen van een website in Wordpress biedt veel verschillende mogelijkheden. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een contactformulier aan je website toe te voegen. Op die manier kunnen klanten makkelijk een berichtje voor je achter laten en met je in contact komen. Bij elke website kiezen we een nieuw thema. Dit doen we aan de hand van BeTheme. Vervolgens verwerken wij de kleuren van jouw huisstijl in de website. Zo wordt het echt een persoonlijke en professionele website.

OpleveringEen nieuw design of website wil je natuurlijk zo snel mogelijk in gebruik hebben. Dat snappen we. Een WordPress webdesign proberen wij binnen twee dagen bij je aan te leveren. Kies je ervoor om ook door ons de website te laten maken, dan kan je uitgaan van zes weken tot oplevering. De uiteindelijke opleverdatum hangt af van een aantal factoren. Wij houden je altijd op de hoogte van het proces en de werkzaamheden die wij verrichten.

WordPress webdesign, dit is wat je krijgtElke nieuwe website heeft een aantal opties en plug-ins nodig om goed te functioneren. Dan vraag je je waarschijnlijk af welke dat zijn en hoe dat werkt. Deze functies voor je website krijg je er van ons standaard bij:
WordPress CMS
“Block building” template (MuffinBuilder)
Sticky menu
Google Analytics
Diverse contactformulieren
Responsive interface (desktop/tablet/mobiel)
Volledig volgens de AVG-richtlijnen
Installatie SSL (beveiligde verbinding)
Plug-ins: Yoast SEO, Google Analytics, beveiliging, Slider Module, Contact formulier(en) en Back-Up module.

Rotterdams webdesign bureauWij bevinden ons in hartje Rotterdam, namelijk naast Rotterdam Centraal in het Groot Handelsgebouw. De mogelijkheden van een webdesign maken in WordPress zijn eindeloos. Wij ontwikkelen graag jouw webdesign en/of website. Er zijn al diverse partners je voor gegaan. Nieuwsgierig naar een aantal voorbeelden? Bekijk dan eens onze diverse opdrachten of bekijk de slideshow hieronder.
Meer weten over ons

Snel kennismaken?


Heb je net als wij interesse in een leuke samenwerking? Stuur ons een berichtje of loop eens langs, wel zo persoonlijk. Daar houden we van.
010 30 700 30 info@vanstijl.nl Plan route