De Muzikale Voddenman

De Muzikale Voddenman


Roland Vonk komt met een tweede verhalenbundel, genaamd De Muzikale Voddenman. Wij namen de cover en het binnenwerk weer onderhanden.
Na het succes van Dat moet nog blijken, komt radiomaker en verteller Roland Vonk met een bundel over muziek en het fenomeen verzamelen.

Samenvatting


Roland Vonk (1959) is radiomaker, verteller en verzamelaar. Zijn programma’s bij Radio Rijnmond zijn voor hem het perfecte alibi te speuren in archieven, oude artiesten op te zoeken, zelf opnames te maken en als zelfbenoemde Muzikale Voddenman platen op te halen bij radioluisteraars. Al die geduldige speurtochten leveren behalve muziek veel innemende verhalen op óver muziek en óver het merkwaardige fenomeen van het verzamelen. Deze verhalen worden nu voor het eerst gebundeld.
‘De Muzikale Voddenman’ is het tweede boek van Roland Vonk. In 2017 oogstte hij applaus met de verhalenbundel ‘Dat moet nog blijken’, vol nonchalante observaties uit het dagelijks leven. Het leverde hem de bijnaam ‘ de Simon Carmiggelt van de Bergsingel’ op.

Nieuwsgierig?


Bestel hier jouw exemplaar!
Direct bestellen