Dat moet nog blijken van Roland Vonk cover

Dat moet nog blijken!


Eén week na ons debuut in de boekhandel is daar alweer het vervolg. Deze keer met de sfeervolle verhalenbundel Dat moet nog blijken van Roland Vonk. Tijdens de drukbezochte boekpresentatie in de Donner vonden de eerste exemplaren gretig aftrek en werd al gesproken over een eventuele herdruk.
Niet alleen de cover van deze goedgevulde verhalenbundel, maar ook het binnenwerk is nauwkeurig door ons onder handen genomen.

Samenvatting

De rustgevende stem van Roland Vonk is al jaren geliefd bij luisteraars van Radio Rijnmond. Zeker in zijn radiopraatjes op de zondagochtend toonde Vonk al een onthaaste natuur voordat het woord ‘onthaasting’ in zwang kwam. Dankzij deze verhalenbundel kunnen nu ook lezers zijn unieke stemgeluid tot zich nemen. Vonk is geen ‘gewone’ columnist: observatie en verwondering winnen het altijd van boosheid en opinie. Door zijn ogen wordt de werkelijkheid altijd een beetje trager en zachter. Het recept van de meeste verhalen is even eenvoudig als effectief: Vonk observeert wat er in zijn omgeving gebeurt en vraagt zich vervolgens af hoe hij zich daartoe verhoudt. Zijn verwondering maakt van het alledaagse iets bijzonders en niet zelden iets geestigs.

Bestellen?


Dat kan direct bij de uitgeverij!
Bestel hier jouw exemplaar