RCD Magazine 2021


Naast ons eigen magazine STRICT, heeft de vereniging Rotterdam Central District er sinds januari 2021 een nieuw magazine bij. In opdracht van de vereniging RCD en RCD Publishers verzorgde wij in 2021 met veel passie en aandacht de vormgeving van de vier engelstalige uitgaves van het RCD Magazine.
RCD Magazine is een toegankelijk engelstalig magazine, waarin de mensen uit het gebied centraal staan. Zowel ondernemers, bezoekers en bewoners van het gebied vertellen aan de hand van een aantal vaste rubrieken wat het gebied voor hen zo bijzonder maakt en wat er allemaal staat te gebeuren. Zo lees je bijvoorbeeld het verhaal van wethouder Bas Curvers (verantwoordelijk voor de portefeuille Bouwen, wonen en energietransitie in Rotterdam) alles over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Electric Car Sharing, de plannen voor het nieuwe Weena, de smaakvolste Hotspots en nog veel meer mooie verhalen en leuke weetjes.
RCD Magazine verschijnt ook in 2022 met een oplage van 10.000 exemplaren vier keer per jaar. Wil je adverteren, of heb je een goed verhaal? Neem dan contact op met RCD Publishers.

Nieuwsgierig?


Wil je het RCD Magazine online lezen? Dat kan!
Lees online Ik wil graag adverteren

Lees RCD Magazine online


Klik op de covers om RCD Magazine online te lezen.