WordPress website laten maken?


Interesse in een nieuwe website, maar geen idee welk programma daar het beste voor is? Geen probleem. Al onze websites worden gemaakt in WordPress. Een website laten maken in WordPress is gemakkelijk voor ons en jij kunt na de oplevering zelf je website bijhouden. Een typische win-winsituatie.
Wil je meer weten over het systeem WordPress en de mogelijkheden die het Content Management Systeem (CMS) biedt? Lees dan vooral verder. Heb je nog meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

WordPress website laten maken?Al 12 jaar lang ontwerpen wij websites voor een breed scala aan partners. Dit doen wij met veel plezier en betrokkenheid. In het eerste kennismakingsgesprek komen we samen met jou tot een duidelijk beeld van jouw website. Wat moet erop komen? Wat moet waar? Zodra voor ons duidelijk is wat jij wilt, gaan we voor je aan de slag.

Het systeemHet Dashboard van het CMS WordPress is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Hierdoor kun je na oplevering zelf je website onderhouden. Natuurlijk laten wij je niet aan je lot over. Als er iets onduidelijk is, mag je ons altijd nog een belletje geven. Het maken van een website in WordPress biedt diverse mogelijkheden. Zo kan je een contactformulier aan je website toevoegen, zodat jouw klanten makkelijk met je in contact kunnen komen. Er zijn ook functies om je social media aan je website te koppelen, zo kan iedereen je prachtige foto's op Instagram zien.
Ook kan je voor elke website diverse thema's kiezen. Dit doen we doormiddel van BeTheme. Vervolgens verwerken wij de kleuren van jouw huisstijl erin. Zo wordt het echt een persoonlijke en professionele website.

OpleveringNatuurlijk wil jij jouw (nieuwe) website zo snel mogelijk in gebruik hebben. Dat snappen wij goed en daarom streven wij ernaar om binnen 6 weken jouw website opgeleverd te hebben. Dit is dan ook een streven wat we bijna altijd halen. Soms kan het wat langer duren. Dat hangt af van een aantal factoren. Dit bespreken wij met jou als klant. Ook houden wij je op de hoogte over de voortgang van je website.

Dit is wat je van ons krijgt met WordPress!Wil je ons jouw WordPress website laten bouwen? Dat doen wij graag voor je, maar het is logisch dat jij je afvraagt wat daarbij komt kijken. Elke website heeft een aantal standaard plug-ins en opties nodig om te functioneren. Daarom zijn de onderstaande punten standaard meegeleverd als wij een website voor je maken:
WordPress CMS
“Block building” template (MuffinBuilder)
Sticky menu
Google Analytics
Diverse contactformulieren
Responsive interface (desktop/tablet/mobiel)
Volledig volgens de AVG-richtlijnen
Installatie SSL (beveiligde verbinding)
Plug-ins: Yoast SEO, Google Analytics, beveiliging, Slider Module, Contact formulier(en) en Back-Up module.

WordPress websiteWordPress is het meest gebruikte Content Management Systeem ter wereld. Miljoenen websites draaien op het programma. Zo gek is dat ook niet, bij dit CMS-systeem staat gebruiksvriendelijkheid centraal. Dat is fijn, want zo kan werkelijk iedereen met WordPress werken!
Wij ontwikkelen een up-to-date website met tal van mogelijkheden. In de technische realisatie staat gebruiksvriendelijkheid dan ook centraal. Wij zorgen dat er eenvoudig met de website gewerkt kan worden, zo kan je jouw website na oplevering zelf onderhouden en bijwerken.

Wat zijn de kosten?De kosten van een website laten maken zijn afhankelijk van jouw persoonlijke- of bedrijfssituatie en jouw wensen. Daardoor hanteren wij geen vaste prijzen. Wel kunnen wij je een indicatie geven van de mogelijke kosten. Bij vanStijl ben je verzekerd van een eerlijke prijs en een goede samenwerking. Benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen? Lees dan meer over de kosten of neem contact met ons op.
Meer weten over de kosten

Snel kennismaken?


Heb je net als wij interesse in een leuke samenwerking? Stuur ons een berichtje of loop eens langs, wel zo persoonlijk. Daar houden we van.
010 30 700 30 info@vanstijl.nl Plan route