Website laten maken in Rotterdam


Kommie uit Rotterdam dan? Wij wel! In ons Rotterdamse hoofdkantoor creëren wij jouw unieke en professionele website. Kom je zelf uit regio Rijnmond en wil je graag een lokale partij die jouw website kan maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Rotterdam is onze thuishaven en wij zijn dan ook graag in de stad aan de Maas. Toch liggen de wortels van vanStijl niet in Rotterdam. Voordat wij naar Rotterdam kwamen hebben wij een geruime tijd in Barendrecht ons kantoor gehad. Toch zijn wij trots op onszelf dat wij de stap naar Rotterdam hebben gezet.

Rotterdamse mentaliteitMouwen opstropen en aanpakken. Wij zijn getogen Rotterdammers en weten dus van doorzetten. De stad biedt veel diverse mogelijkheden, daarom werken wij ook voor een breed scala aan partners. Hier zijn wij dan ook elke keer ontzettend trots op. Niet alleen Rotterdamse bedrijven weten ons te vinden, nee, ook bedrijven uit regio Rotterdam, zoals Berkel en Rodenrijs. Wij deinzen dan ook niet terug voor een klus uit een andere stad.

Klanten? Partners!Natuurlijk gaan wij graag een fijne samenwerking met je aan. Wij werken nu eenmaal liever met je dan voor je. Hoe we het ook omschrijven, bij ons ben je hoe dan ook koning. Samen met jou willen wij tot een mooi resultaat komen. Hoe we dat doen? Door persoonlijk contact, een eerlijke prijs en een goed kopje koffie.

Groot HandelsgebouwHoe makkelijk je ons kan bezoeken? Nou, heel makkelijk! Wij bevinden ons in het Groot Handelsgebouw. Oftewel; dat ene giga gebouw aan de rechterkant van Rotterdam Centraal. Zo zitten wij op een makkelijke afstand van het openbaar vervoer, de stad en zijn wij voor iedereen simpel te bereiken. Het Groot Handelsgebouw staat als trots icoon voor de wederopbouw van de stad Rotterdam. Het is dan ook niet voor niks een Rijksmonument. Vandaag de dag zitten er honderden bedrijven in het gebouw, waaronder wij!

OpleveringWe streven ernaar om binnen 6 weken jouw website compleet opgeleverd te hebben. Dit is een streven wat we bijna altijd halen. Soms kan het wat langer duren. Dat kan bijvoorbeeld zijn als je ervoor kiest om ons alle teksten te laten schrijven. Wat voor website wil jij laten bouwen? Laat het ons weten!

Rotterdamse website laten bouwen? Dit is wat je krijgt!Wil je vanStijl jouw Rotterdamse website laten bouwen? Dan snappen we als je wilt weten wat je precies krijgt. Er zijn een aantal functies en plug-ins standaard inbegrepen. Iedere website heeft deze namelijk nodig. De onderstaande opties zitten standaard bij een nieuwe vanStijl website inbegrepen:
WordPress CMS
“Block building” template (MuffinBuilder)
Sticky menu
Google Analytics
Diverse contactformulieren
Responsive interface (desktop/tablet/mobiel)
Volledig volgens de AVG-richtlijnen
Installatie SSL (beveiligde verbinding)
Plug-ins: Yoast SEO, Google Analytics, beveiliging, Slider Module, Contact formulier(en) en Back-Up module.

Snel kennismaken?


Heb je net als wij interesse in een leuke samenwerking? Stuur ons een berichtje of loop eens langs, wel zo persoonlijk. Daar houden we van.
010 30 700 30 info@vanstijl.nl Plan route