Professionele website laten maken?


Op zoek naar een nieuwe professionele website? Dan zit je bij ons goed! Wij maken graag jouw professionele website. Met een professionele uitstraling en een heldere opzet word je serieus genomen en stappen bezoekers in. Een website door vanStijl, is een website met kwaliteit.

Voor een nieuwe website ben je bij ons aan het juiste adres. Wij pakken graag het hele creatieve proces met je op, om zo tot het beste resultaat voor jouw bedrijf of merk te komen. Samen met jou kijken wij naar alle mogelijkheden en ontwikkelen wij een professionele website die aansluit bij jouw wensen en ideeën.

Professionele website laten maken?Op een website wil je als bedrijf of merk uitstralen daar waar je goed in bent. Wij van vanStijl weten waar wij mee bezig zijn en kunnen jou die professionaliteit bieden. Professionaliteit staat naast gebruiksvriendelijkheid bij iedere website voorop. We zorgen voor de hele realisatie en leveren een sterk resultaat. Zo kom jij professioneel over op de doelgroep en zul je sneller impact maken.
Wij leven ons goed in op jouw doelgroep en wat zij belangrijk vinden. Dit in combinatie met jouw persoonlijke kennis en wensen geeft ons een goed beeld van hoe jouw website ontworpen moet worden.

Het procesElke goede samenwerking begint met een kennismakingsgesprek. Hierin leren wij elkaar kennen en krijgen wij een duidelijk beeld van de wensen. Na het kennismakingsgesprek ontvang je van ons een persoonlijke offerte. We vertellen wat we voor je willen gaan doen en vertalen dit naar een (prijs)voorstel. Wanneer er een akkoord is, gaan we direct aan de slag. We streven ernaar om binnen 6 weken de website compleet opgeleverd te hebben.
Meer weten over het proces

Onze manier van werkenWil je vanStijl jouw professionele website laten bouwen? Dan wil je natuurlijk wel weten wat je precies krijgt. Daarom leggen wij je van begin tot eind uit hoe wij aan het werk gaan met jouw website. Wij bouwen jouw website in het Content Management Systeem (CMS) genaamd WordPress. WordPress is het meest gebruikte CMS-systeem ter wereld. Vandaag de dag draaien miljoenen websites op WordPress.
Dat is niet voor niks, want in dit CMS-systeem staat gebruiksvriendelijkheid centraal. Wij ontwikkelen een up-to-date website met tal van mogelijkheden. In de technische realisatie staat gebruiksvriendelijkheid dan ook centraal. Wij zorgen dat er eenvoudig met de website gewerkt kan worden. Op deze manier kun je, na oplevering, de website zelf bijhouden.
Weet je al wat jouw missie en visie is en wat voor beeldmerk je neer wilt zetten? Ja? Goed! Nee? Ook geen probleem, wij denken graag met je mee. Zodra je visie duidelijk is, gaan wij dit vertalen naar een visuele identiteit. Ofwel, een logo, huisstijl, stationary en beeldtaal. Als wij een aantal ideeën hebben uitgewerkt, koppelen wij dit terug aan jou. De gekozen logo-richting werken wij verder uit naar een herkenbare en eigen beeldtaal. Deze beeldtaal en huisstijlrichtlijnen kunnen we eventueel vastzetten in een handboek voor derden. Op basis van de huisstijl ontwikkelen we de benodigde communicatiemiddelen.
Vervolgens bepalen we het doel van jouw professionele website. Op basis van het gekozen doel gaan we een indeling voor de website ontwikkelen. Welke pagina's hebben we nodig? Wat komt waar? Zodra dit allemaal duidelijk is, verwerken wij de huisstijl in de website. Op die manier is jouw merk herkenbaar. We ontwikkelen een website in de zogeheten test-omgeving. Vervolgens vullen we de website met content, dit is zowel beeld als tekst. Als alles werkt en de website is rond, dan leveren wij de website op.

Snel kennismaken?


Heb je net als wij interesse in een leuke samenwerking? Stuur ons een berichtje of loop eens langs, wel zo persoonlijk. Daar houden we van.
010 30 700 30 info@vanstijl.nl Plan route