Website laten maken: kosten en prijzen


'Alles draait om het geld'. Dat is natuurlijk niet helemaal waar. Een fijne samenwerking en een mooi eindresultaat staan voorop. De kosten voor het maken van een website kunnen namelijk ook erg verschillen.

Juist omdat de prijzen zo verschillend kunnen zijn, hanteren wij bij vanStijl geen vaste prijzen. Hierdoor onderscheiden wij ons van de rest en kunnen wij met zekerheid zeggen dat je van ons een eerlijke prijs krijgt.

Geen vaste kostenDe prijs voor het maken van een website is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke- of bedrijfssituatie. Daarbij hebben ook jouw wensen een invloed op de kosten. Zodra voor ons duidelijk is welke elementen jij allemaal in je website verwerkt wilt hebben, stellen wij een offerte op. Daarin leggen wij jou duidelijk uit wat voor werk wij zullen verrichten en welk prijskaartje daar aanhangt.
Er zijn online veel verschillende prijzen te vinden voor het maken van een website. Daarom kan het lastig zijn om de juiste prijs te vinden. Wij hanteren een uurprijs, maar adverteren er bewust niet mee op onze website. Hiermee behouden we onze kwaliteit en willen we ons onderscheiden van de rest.

PrijsindicatieDat wij geen vaste prijs hanteren, betekent niet dat wij geen prijsindicatie kunnen geven. Als wij met jou in gesprek zijn geweest over hoe jij de website voor je ziet, kunnen wij aan de slag met een offerte. Hierin geven wij jou een prijsindicatie voor jouw persoonlijke website. Aan de hand van de offerte en ons voorstel kan je akkoord gaan met de prijs.
Vraag direct een offerte aan

Website laten bouwen? Dit is wat je krijgt!Wil je ons jouw website laten ontwerpen? Dat doen wij graag, maar dan wil jij natuurlijk wel weten wat je krijgt. Dat is niet meer dan logisch. Wij bouwen al onze website in het Content Management Systeem (CMS) WordPress. Daarbij heeft elke website een aantal opties en plug-ins nodig om te functioneren. Deze functies zitten standaard bij een nieuwe vanStijl website inbegrepen:
WordPress CMS
“Block building” template (MuffinBuilder)
Sticky menu
Google Analytics
Diverse contactformulieren
Responsive interface (desktop/tablet/mobiel)
Volledig volgens de AVG-richtlijnen
Installatie SSL (beveiligde verbinding)
Plug-ins: Yoast SEO, Google Analytics, beveiliging, Slider Module, Contact formulier(en) en Back-Up module.
Meer weten over een WordPress website?

OpleveringZodra wij bezig zijn met jouw website, sta jij natuurlijk te trappelen om deze in gebruik te nemen en aan iedereen te laten zien. Dat begrijpen wij helemaal, daarom proberen wij jouw website binnen zes weken op te leveren. De uiteindelijke opleverdatum hangt af van diverse zaken. Zo kan het bijvoorbeeld langer duren als alle nieuwe teksten nog geschreven moeten worden.

Zij gingen je voorNieuwsgierig naar onze klanten? Snuffel gerust rond op onze klanten- of nieuwspagina. Op de slider hieronder zie je o.a. de bedrijven die je voor gingen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Snel kennismaken?


Heb je net als wij interesse in een leuke samenwerking? Stuur ons een berichtje of loop eens langs, wel zo persoonlijk. Daar houden we van.
010 30 700 30 info@vanstijl.nl Plan route