Merkwaardige producten is het nieuwe boek van Koenraad Goudeseune

Merkwaardige Producten


De samenwerking tussen vanStijl en Uitgeverij Douane is een nieuwe fase ingegaan. Na de eerdere uitgaves die ondertussen over de toonbank gaan, staan er weer 4 nieuwe titels klaar die in het voorjaar van 2018 zullen verschijnen. Voor twee van deze boeken heeft vanStijl de handen uit de mouwen mogen steken.
Eén van die boeken is Merkwaardige Producten van Koenraad Goudeseune. Ook voor deze gedichtenbundel heeft vanStijl de cover én het binnenwerk ontworpen.

Samenvatting


‘in mijn jongere ik geslingerd,
toen ik bij de liefde nog
aan heldendaden dacht.’
De Vlaming Koenraad Goudeseune schrijft poëzie die smaakt als een goed glas wijn. Hij geeft geen raadsels op, bespeelt de taal als een beheerst pianist en componeert rake beelden over liefde, dood en verval in een rijmende, ritmische cadans.
Met ‘Merkwaardige producten’ levert deze even romantische als vormbewuste dichter zijn voorlopige meesterproef af. Elk gedicht is een wonder van verscheurdheid en taalkundige verfijning. Als dit ouderwetse poëzie is, waar jury’s hun neus voor ophalen, laat dan de toekomst vol zijn van ouderwetsheid!
De eloquente manier waarop Koenraad Goudeseune zijn gevoels- en liefdesleven aftast, zou voor menig smartphone verslaafde een onomkeerbaar genezingsproces kunnen inluiden.

Bron: Uitgeverij Douane

Meer weten?


Ga dan snel naar de website van Uitgeverij Douane
Naar de website