Magda is overal is het nieuwe boek van Christian Jongeneel

Magda is overal


Met het najaar voor de deur is het voor Uitgeverij Douane tijd om de nieuwe selectie aan de wereld voor te stellen. vanStijl zet de traditie voort en ontwierp ook deze keer weer een aantal van de nieuw uit te komen romans en gedichtenbundels.
Eén van die bundels is Magda is overal van Christian Jongeneel. Ook voor deze roman heeft vanStijl de cover én het binnenwerk ontworpen.

Samenvatting

Het is niet iedereen gegeven een verband te leggen tussen 9/11 en Rotterdam. Dede Singh, toegewijd fantast en zelfverklaard bewonderaar van Osama Bin Laden, ziet het meteen. Vooral omdat zijn grootmoeder tegelijkertijd in een Rotterdams ziekenhuis opstaat uit de doden.
In het kielzog van zijn zus, supermodel Magic Magda Singh, reist Dede de wereld over, met alsmaar meer bloed aan zijn handen – een krankzinnige tocht die alleen in zelfdestructie kan eindigen. Maar dan krijgt dit verhaal over ontworteling, terreur en noodlottige liefde een onverwachte wending, die de lezer meer dan honderd jaar terugvoert in de tijd.
Met een vaart en vakmanschap die je van een gereputeerde auteur verwacht, werpt Christian Jongeneel de lezer in een rollercoaster van gebeurtenissen. Op een fenomenale manier vlecht hij actualiteit, religie, vaderlandse geschiedenis en de schimmige milieus in Rotterdam-Zuid ogenschijnlijk moeiteloos aaneen. Nederland is een gedreven romanschrijver rijker.

Bron: Uitgeverij Douane

Meer weten?


Ga dan snel naar de website van Uitgeverij Douane
Naar de website