Baantjesjagers

Baantjesjagers, leugenaars en zakkenvullers


Je hebt waarschijnlijk weinig nodig om te bedenken waar dit boek over gaat. Voor dit boek hebben wij deze te gekke cover mogen ontwerpen.
Drs P.J. (Jos) Verveen is bestsellerauteur en ondernemer. Van zijn vorige boek Bullshit Management, verkrijgbaar bij bol.com, werden 25.000 exemplaren verkocht.

Samenvatting


Politieke partijen moeten, om dezelfde reden als sommige motorclubs, verboden worden omdat ze in georganiseerd verband de wet overtreden. Dat is de prikkelende conclusie van Jos Verveen nadat hij acht jaar lang zelf meedraaide als volksvertegenwoordiger. Van dichtbij zag hij hoe politici te werk gaan, liegen en zelfs frauduleus handelen. Hoe ze lucratieve baantjes proberen te bemachtigen. Op welke manier sluwe lobbyisten te werk gaan en waar de échte macht ligt.
Na zijn bestseller Bullshit Management waarin Verveen aan de hand van historische analyse en onderzoek gehakt maakt van bedrijfskundige modellen, managementtheorien en consultants, zijn nu de beroepspolitici aan de beurt. En ook dit keer komt de auteur met een oplossing. Hij pleit voor de herinvoering van onafhankelijke volksvertegenwoordigers.
Bron: Uitgeverij Douane

Baantjesjagers

Bestellen?


Bestel dit boek direct bij de uitgeverij!
Bestellen