CuliNESSE 2015


Al 5 jaar op rij verzorgt vanStijl de complete visuele presentatie van strandfestival CuliNESSE. Van logo tot website en van info-magazine tot de Facebook posts: wij brengen jaarlijks de zomerse sferen.

CuliNESSE is een groot 3-daags festival op het strand van Rotterdam Nesselande. Het festival staat in het teken van muziek, eten en gezelligheid voor het hele gezin. Totaal bezoeken jaarlijks zo’n 20.000 mensen het festivalterrein.

 vanStijl is nauw betrokken bij de organisatie en mag dan ook best een beetje trots zijn op de ontwikkeling van “het feestje op het strand”. Met artiesten als Jan Smit, Di-rect, Waylon en The Kik beloofd editie 2015 ook een groot succes te worden!

Ruim een half jaar voor het event, start vanStijl met de werkzaamheden. Wij bedenken en creëren een sfeer en presenteren deze in een voorstel website, flyer en FacebookPost. Samen met de jongens van CuliNESSE bereiken we een definitief ontwerp en starten met de ontwikkeling van alle media.

Wat dit project bijzonder maakt, zijn de korte lijntjes tussen ons en de organisatie. “Last-minute” is geen uitzondering en wij weten altijd klaar te staan. Daarnaast krijgen we een grote vrijheid en met succes. Vanaf de start van de kaartverkoop vliegen de tickets de deur uit.

Meer weten? www.culinesse.nl/