Huisstijl laten ontwerpen?


Een (nieuwe) professionele huisstijl laten ontwerpen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Al jaren creëeren wij uiteenlopende huisstijlen voor verschillende branches. Van strak en simpel tot gek en creatief. Jouw visie vertalen wij naar een passend ontworpen huisstijl.

Door jaren ervaring en veel diverse partners weten wij als geen ander wat er nodig is om de juiste huisstijl te ontwerpen. Lees hier alle informatie over het laten maken van jouw ideaal beeld. Nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Huisstijl ontwerpen? Zo werkt het!Het ontwerpen van een huisstijl gaat niet over 1 nacht ijs. Voordat wij aan jouw nieuwe huisstijl beginnen, willen we graag weten wie je bent. Heb je bijvoorbeeld al een huisstijl en wil je die aanpassen? Begin je een nieuw bedrijf en heb je een nieuwe huisstijl nodig? Zodra alles voor ons duidelijk is gaan wij voor je aan de slag. Terwijl het proces vordert houden wij je natuurlijk op de hoogte.

Er zitten veel verschillende onderdelen in een goede huisstijl. Natuurlijk is het belangrijk om te weten wat de identiteit is van jouw bedrijf. Zonder een goed beeld van jouw visie of identiteit is het lastig om te beginnen aan een ontwerp. Ga voor jezelf eerst na wie je bent met jouw bedrijf en wat je graag uit wilt stralen. Eventueel kunnen we je hier ook bij helpen! Visueel staan we sterk in onze schoenen. Aarzel dus niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. We kunnen voor ieder soort bedrijf een huisstijl ontwerpen, bekijk onze projecten!

Bij een huisstijl laten maken hoort natuurlijk ook een logo. Een professionele huisstijl is dan ook een compleet plaatje. Geen complete huisstijl nodig? Bij ons kun je ook enkel een logo laten ontwerpen. En nog meer, zoals een flyer of programmaboekje!

Flyer laten ontwerpen?Heb je nog iets anders nodig naast een huisstijl? Bijvoorbeeld een programmaboekje of flyer laten ontwerpen? Dat kan natuurlijk! Wij bieden diverse mogelijkheden en helpen je graag uit de brand. Als grafisch ontwerper zijn wij van alle markten thuis. Voor het laten maken van een flyer kun je ook bij ons terecht. We overleggen de mogelijkheden graag samen met je!

Wanneer je bij ons een flyer wilt laten maken krijg je natuurlijk niet alleen een design opgeleverd. Wij zijn full-service en willen je het grootste gemak bieden. Daarom krijg je gewoon de flyers opgeleverd. Geen gedoe met zelf bestellen en een drukker zoeken. Wij designen jouw flyers en leveren ze, natuurlijk na goedkeuring, compleet op. Zo kun je direct aan de slag met het verspreiden. Al het werk nemen we jou uit handen, van vormgeving van de huisstijl tot de uiteindelijke flyer op je bureau.

Programmaboekje


Een programmaboekje nodig voor het evenement wat je gaat geven? Ook daar hebben wij ervaring mee. Zo hebben we bijvoorbeeld voor Festival RotterdamseKost een huisstijl en programmaboekje ontworpen. Programmaboekjes zijn handig, want zo weten mensen precies wat er op een evenement gaat gebeuren. Natuurlijk wil je dat het programmaboekje compleet in jouw huisstijl wordt ontworpen. Daar gaan we dan ook vanuit. Zodra een bezoeker van jouw evenement binnenkomt, hebben ze een prachtig programmaboekje in hun handen. Helemaal vormgegeven in lijn met de visie en identiteit van jouw bedrijf of merk.


Niet alleen een huisstijl laten ontwerpenWe kunnen je ook bij andere dingen helpen dan bij een huisstijl ontwerpen. Hieronder sommen we de meest voorkomende opdrachten voor je op. Heb je een speciaal verzoek of wil je iets op maat laten maken? Neem dan gerust contact met ons op!

Huisstijl
Logo
Webdesign
Nieuwsbrief
Website laten bouwen
Menukaart
Programmaboekje
Flyer/poster
Brochure/krant
(Rol)banner
Bekertjes
Barmuntjes
Stickers
Tickets
Signing op bijvoorbeeld een festival.

Dit is hoe wij je graag helpen:Rotterdam is een wereld stad en inmiddels vraag jij je natuurlijk af waar wij dan precies in de stad te vinden zijn. Heel simpel. Ons hoofdkantoor zit in het Groot Handelsgebouw. Vlak naast Rotterdam Centraal.

Ons vanStijl kantoor ligt zo centraal dat je ons met gemak kunt bereiken. Of je nu komt met de trein, tram, bus, metro of auto; we zijn zo te vinden en niet te missen!

Doordat we lekker centraal zitten, werken we met veel Rotterdamse partijen. Kom je niet uit deze regio? Niet getreurd! We hebben ook veel bedrijven en projecten uit andere delen van het land geholpen! Wanneer je op zoek bent naar een externe creatieve partij, dan beloven wij je dat je bij ons aan het juiste adres bent.

KennismakingsgesprekOp zoek naar de juiste partij die jouw huisstijl het beste vorm kan geven? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres. Wij maken graag kennis met je! We willen tijdens zo'n kennismakingsgesprek natuurlijk graag een aantal dingen van je weten. Zodra alles duidelijk is gaan wij enthousiast voor je aan de slag.

OfferteNadat we kennis gemaakt hebben en wij je interesse hebben gewekt, ontvang je van ons een op maat gemaakte offerte. Hierin leggen wij je uit wat wij voor je gaan doen en welk prijskaartje daaraan hangt. Na een akkoord op de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Tijdens het proces houden wij je op de hoogte van de ontwikkelingen.

OpleveringJe bent natuurlijk hartstikke trots op de nieuwe huisstijl die wij voor je gaan ontwerpen. Deze wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan iedereen laten zien. Dat begrijpen wij als geen ander, daarom proberen wij ook zo snel mogelijk het nieuwe design bij je aan te leveren. De uiteindelijke opleverdatum spreken wij vanzelfsprekend met je af.

Wat gaat een huisstijl maken kosten?De kosten van een (nieuwe) huisstijl laten ontwerpen verschillen enorm. De prijs hangt van verschillende factoren af. Zo is de prijs sterk afhankelijk van jouw merk- of bedrijfssituatie. Daarnaast hebben specifieke wensen invloed op de uiteindelijke kosten. Bij vanStijl hanteren we geen vaste prijzen. Wel geven we je graag een indicatie. Interesse? Neem dan nu contact met ons op!

Snel kennismaken?


Heb je net als wij interesse in een leuke samenwerking? Stuur ons een berichtje of loop eens langs, wel zo persoonlijk. Daar houden we van.
010 30 700 30 info@vanstijl.nl Plan route